Gevulde kipfilet chinatown

Serveer de gevulde kipfilet chinatown eens met een stamppot spitskool.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Verwijder de haasjes van de kipfilet.
2. Draai in de keukenmachine de haasjes fijn met de slagroom. Breng op smaak met de Spicemix del Mondo – Chinatown. Plaats in een spuitzak.
3. Spuit de farce onder de huid van de kipfilet en druk licht aan.
4. Bestrijk de gevulde kipfilet met de World Grill Chinatown.
5. Bak de gevulde kipfilet chinatown op matig vuur gaar tot een kerntemperatuur van 73 graden Celsius.

Ingrediënten

– 1kg Kipfilet (met vel)
– 80g Verstegen world grill Chinatown 2.5 lt can (Artikelnr. 481202)
– Verstegen Spicemix del Mondo – Chinatown 320 g (Artikelnr. 481581)
– 100ml Slagroom