Hertenbout rollade

Waar het vroeger nog alleen met de kerstdagen werd geassocieerd, is wild tegenwoordig het hele jaar verkrijgbaar. En is er ook meer behoefte aan.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

 1. Prepareer de hertenbout voor rollade.
2. Meng de helft van de World Spice Blend – Arabic met de honing.
3. Wrijf hier de binnenzijde van de hertenbout mee in.
4. Bind de hertenbout tot rollade.
5. Pluk het rozemarijn takje in stukjes van 2 centimeter.
6. Maak de knoflook schoon en snijd in plakjes.
7. Maak met een puntig mes inkepingen in de rollade en steek hier om en om rozemarijn en knoflook in.
8. Bestrooi de Hertenbout rollade met de overige World Spice Blend – Arabic.

Ingrediënten

20 g World Spice Blend – Arabic (art,nr 025801)
– 20 g Honing
– 1 kg Hertenbout
– 4 st Knoflook tenen
– 1 st Rozemarijn (takje)
– Rolladetouw