Indian buikspekschijf

Azië is een werelddeel dat zo rijk is aan verschillende culturen, ingrediënten en smaken dat de inspiratie eindeloos is. Deze rol van varkensbuik kruid je met de Spicemix del Mondo - Medina voor een wereldse smaak. Daarnaast zijn de plakken gemarineerd met de World Grill - Indian Mystery.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Snijd de varkensbuik in de lengte in, vouw open en kruid rondom met de Spicemix del Mondo – Medina.
  2. Rol de buik op en zet vast met Bamboosticks gunshaped.
  3. Knoop de buik om de 2 cm op met behulp van het katoenkoord.
  4. Snijd plakken en marineer deze met de World Grill – Indian Mystery.

Ingrediënten

– 2 kg varkensbuik
– 20 g Spicemix del Mondo – Medina
– 200 g World Grill – Indian Mystery
– 1 katoenkoord rood/wit

Benodigdheden

25 Bamboosticks gunshaped (art.nr. 420101)