Italiaanse Cordon Blue

De Italiaanse Cordon Blue is erg lekker bij een frisse salade en gebakken krieltjes.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de varkensfilet tot schnitzels van circa 100 gram.
2. Bestrooi de binnenzijde licht met de Season Pepper – Ariabatta.
3. Rol in elk plakje rauwe ham 25 gram Parmezaanse kaas schilfers en 2 zongedroogde tomaatjes.
4. Vul iedere schnitzel met een hamrolletje en rol de schnitzels dicht met een Bamboostick Gunshaped.
5. Bestrijk de buitenzijde licht met de World Grill – Seasalt & Lampong Pepper.

Ingrediënten

– Verstegen World Grill – Basic Seasalt & Lampong Pepper 2,5 LT (Artikelnr. 350802)
– Verstegen Season Pepper – Arabiatta 250 g (Artikelnr. 117381)
– 1g Varkensfilet (gevliesd)
– 20 Zongedroogde tomaat
– 10 Rauwe ham (plakjes)
– 10 [I] Verstegen Bamboosticks gunshaped
– 150g Parmezaanse kaas (schilfers)