Kibbeling

De kibbeling is erg lekker met de Classic Remoulade sauce (115803) en/of Nordic Yellow Fjord sauce (Artikelnr. 481402).

  • Aantal Personen: 3
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de koolvis in stukjes van 5 cm en kruid deze met de Kruidenmix voor Vis.

2. Maak de Spicy Breading aan met het water tot je een glad papje hebt .
3. Haal de stukjes koolvis door de aangemaakte Spicy Breading en frituur goudbruin.
4. Bestrooi de gebakken kibbeling met de Mix voor Kibbeling.

Ingrediënten

– 1kg Koolvis (filet)
– 400g Water
– 200g Verstegen spicy breading 7 KG emmer (Artikelnr. 140607)
– 8g Verstegen Mix voor kibbeling 2000 g kuipje (Artikelnr. 312904)
– Verstegen kruidenmix voor vis 500 g jar (Artikelnr. 421381)