Kip curry masala

De curry masala is erg lekker in combinatie met curry rijst.

  • Aantal Personen: 35
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd het kipdijen in niet te grove blokjes.
2. Vermeng de kipblokjes met het zout, Vadouvan en Binding DS.
3. Voeg de curry masala toe en goed mengen.
4. Vacumeer in een vacuumkookzak.
5. Sla het goed koel om de smaak goed door te laten trekken 4 tot 6 uur.
6. Gaar het gedurende 2 uur op 78°C in ketel of combisteamer op 100% stoom.
7. Koel snel terug en label.
8. Verwarm de kip curry masala in de magnetron, op half vermogen.

Ingrediënten

– 3kg Kippendij z/b/m/v
– 15g Keukenzout
– 30g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 15g Verstegen Pure Vadouvan 275 g Jar (Artikelnr. 606081)
– 2.7l Verstegen curry masala 2700 ML emmer (Artikelnr. 416202)