Kip hachee

Serveer de kip hachee met gekookte wilde rijst, aardappel puree of traditioneel met gekookte aardappelen.

  • Aantal Personen: 25
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd het kip dijenvlees in blokjes.
2. Vermeng het vlees met de Binding ds, Sous videmix bruin Vero en de Kruidenmix voor Hachee.
3. Meng het geheel door de Saus voor Hachee heen.
4. Vacumeer het geheel in een (kook)vacuum zak.
5. Gaar het op 78°C gedurende 1,5 uur.

Ingrediënten

– 3kg Kippendij z/b/m/v
– 2.7l Verstegen saus voor hachee 2700 g emmer (Artikelnr. 4088030)
– 60g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 15g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 15g Verstegen kruidenmix voor hachee 450 g pot (Artikelnr: 015574)