Kip kerrie massala

Lekker tussen een Indianse roti koek met zoet zure komkommer.

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen in blokjes van 2 bij 2 cm.
2. Meng de Kipkruiden, Spicemix del Mondo Massala en de Binding ds met elkaar.
3. Meng de gesneden kippendijen met het kruiden mengsel.
4. Meng de gekruide kippendijen met de Kerriesaus.
5. Doe alles in de vacuumkookzak en vacumeer.
6. Gaar in de steamer op 100% 75 graden Celsius gedurende 1,5 uur.

Ingrediënten

– 1kg Kippendij z/b/z/v
– 10g Verstegen kruidenmix voor kip 9000 g emmer (Artikelnr. 054508)
– 10g Verstegen Pure Spicemix del mondo Massala 675 g pot (Artikelnr: 513774)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1 Verstegen Kerriesaus 1 liter stick (Artikelnr. 428206)
– 1 Vacuumkookzak