Kip kerrie Salade

Heerlijk in combinatie met rucola sla en plakjes tomaat op een vers afgebakken pistoletje.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Kruid de kipfilet met de Japanse Kipkruiden en gaar de kipfilet onder 100% stoom op 85°C tot een kern van 74°C. Koel de kip vervolgens terug.
2. Kook de eieren en koel deze vervolgens terug.
3. Snij de eieren en de kipfilet tot blokjes van 0,5 cm.
4. Vermeng de Veronaise en de World Grill Indian Mystery Pure.
5. Meng de blokjes kipfilet en blokjes ei met het Veronaise mengsel.
6. Bestrooi de bovenzijde van de Kip kerrie salade met stukjes ei en met de Decoratiemix France.

Ingrediënten

– 3piece Eieren
– 1kg Veronaise (Artikelnummer: 113902)
– 150g Verstegen World Grill – Indian Mystery 2,5 LT (Artikelnr. 463002)
– 600g Kipfilet
– 10g Verstegen specerijenmix voor Japanse kip 400 g jar (Artikelnr. 005481)