Serveer de kip kerrie met gekookte rijst en Seroendeng (art. nr. 322274).
1. Snijd de kipfilet in blokjes en de kastanje champignons in partjes.
2. Meng de kipfilet met de Binding DS , Sous Videmix Bruin Vero en de Specerijenmix voor Kip – Japans.
3. De Kerriesaus, kastanje champignons, paprika en rode ui aan het vlees toevoegen en het geheel met elkaar vermengen.
4. Vacumeren in vacüum kookzak.
5. In ketel of steamer garen bij 78°C gedurende 1,5 uur.
6. Koel zo snel mogelijk terug en presenteer op gewenste wijze.
7. Verwarm de kip kerrie au bain marie in de vacuumkookzak.
– 1.5kg Kipfilet
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 10g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 1l Verstegen Kerriesaus 1 liter stick (Artikelnr. 428206)
– 15g Verstegen specerijenmix voor Japanse kip 400 g jar (Artikelnr. 005481)
– 500g Champignons (kastanje)
– 2 Rode ui (gesneden)
– 3 Paprika blokjes (gemengd)