Kip kerrie (sous-vide)

Serveer de kip kerrie met gekookte rijst en Seroendeng (art. nr. 322274).

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilet in blokjes en de kastanje champignons in partjes.
2. Meng de kipfilet met de Binding DS , Sous Videmix Bruin Vero en de Specerijenmix voor Kip – Japans.
3. De Kerriesaus, kastanje champignons, paprika en rode ui aan het vlees toevoegen en het geheel met elkaar vermengen.
4. Vacumeren in vacüum kookzak.
5. In ketel of steamer garen bij 78°C gedurende 1,5 uur.
6. Koel zo snel mogelijk terug en presenteer op gewenste wijze.
7. Verwarm de kip kerrie au bain marie in de vacuumkookzak.

Ingrediënten

– 1.5kg Kipfilet
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 10g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 1l Verstegen Kerriesaus 1 liter stick (Artikelnr. 428206)
– 15g Verstegen specerijenmix voor Japanse kip 400 g jar (Artikelnr. 005481)
– 500g Champignons (kastanje)
– 2 Rode ui (gesneden)
– 3 Paprika blokjes (gemengd)