Kip stroganoff (sous vide)

Serveer de kip stroganoff met aardappelpuree of witte rijst.

  • Aantal Personen: 15
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen in dobbelstenen.
2. Meng de Mix voor Stroganoff met de Binding ds en kruid de kip hiermee. Meng de Stroganoff saus door de gekruide kip.
3. Verdeel het mengsel over de vacuumkookzakken en vacumeer.
4. Gaar de kip stroganoff op 78 graden voor anderhalf uur in de steamer

Ingrediënten

– 3kg kippendijen
– 105g Verstegen mix voor stroganoff 1500 g kuipje (Artikelnr. 036901)
– 45g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 2.7l Verstegen saus stroganoff 2700 g emmer (Artikelnr. 139603)
– 2 Vacuumkookzak