Kletskop - Verstegen Professional
  • Space
Space

Kletskop

Deze kletskoppen zijn op smaak gemaakt met de Verstegen Middle East blend - Ras el Hanout. Deze warme specerijenmengeling leent zich erg goed voor desserts en bevat onder andere steranijs, gem ber, saffraan en kardemom.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal porties: 6 porties
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze


  1. Meng de bloem, poedersuiker, sinaasappelsap en boter met de Verstegen Middle East - Ras el Hanout.

  2. Laat het mengsel 1 uur gekoeld rusten.

  3. Vormen op bakplaat.

  4. Afbakken in de oven op 150 graden voor ongeveer 5 minuten.

Ingrediënten

- 30 g bloem
- 150 g poedersuiker
- 100 ml sinaasappelsap
- 50 g gesmolten boter
- 4 g Verstegen Middle East - Ras el Hanout