Knolselderij Saté

Garneer de Knolselderij Saté spiezen met groenten chips.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snijd de knolselderij in blokken van 3 bij 3 cm en marineer 24 uur in het vacuüm met Kumar’s Stir-fry sauce Spicy Kecap.
2. Gaar de Knolselderij in de vacuümkookzak op lage temperatuur sous-vide tot deze beetgaar is en koel terug.
3. Snijd de ananas en watermeloen ook in blokken van 3 bij 3 cm.
4. Rijg de knolselderij, ananas en watermeloen aan een BBQ spies, begin en eindig met knolselderij.
5. Lak de spiezen af met Kumar’s Stir-fry sauce Spicy Kecap.
6. Halveer de little gem en gril ze aan 1 kant.
7. Maak de zeekraal aan met een olijf olie.

Ingrediënten

– 1 Knolselderij
– 1 Ananas
– 0.5 Watermeloen
– 200g Stir-fry sauce spicy kecap (Artikelnr. 1028226)
– 6 Little gem
– 300g Zeekraal
– 30ml olijfolie
– 10 BBQ spies
– 1 Vacuumkookzak