Kruidige Cajun lamsrack

Malse kruidige lamsrack voor op de barbecue of in de pan.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak de lamsrack winkel klaar, verwijder het vlies en overtollig vet.
2. Plaats de takken rozemarijn op de lamsrack en zet deze vast met katoenkoord rood/wit.
3. Marinneer de lamsrack met de World Grill Cajun Louisiana
4. Decoreer af met behulp van zontomaat, lente ui en kruidenmix Cajun Blend

Ingrediënten

– 1kg Lamsrack frenched zonder rug
– 10g Verstegen Cajun Blend 1500 g kuipje (Artikelnr. 412002)
– 4 Verse rozemarijn
– Katoenkoord
– 1 Lente-ui / Bosui
– 6 Zongedroogde tomaat
– 80g Verstegen World Grill Cajun louisiana PURE 2,5 l can – Verstegen Pure – (Artikelnr. 1112002)