Kumar's Ayam Kecap (sous-vide)

Serveer de Kumar's Ayam Kecap met gekookte witte rijst of noodles.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen en meng met de uien en sperziebonen.
2. Meng de Binding DS met het zout en kruid de kippendijen hiermee.
3. Meng de Kumar’s Ayam Kecap door de kippendijen en groente.
4. Vouw de vacuumkookzak open, vul en vacumeer deze.
5. Gaar de Ayam Kecap op 85 graden Celsius gedurende 45 – 60 minuten.

Ingrediënten

– 1kg kippendijen
– 250g Kumar’s Bumbu paste for Ayam kecap 500 g beker – KUMAR’S – 08712200093899
– 150g Witte ui (gesneden)
– 250g Sperziebonen (gebroken)
– 10g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 8g zout
– 1 Vacuumkookzak