Kumar's Green Curry Kippendijen (sous-vide)

Lekker met gekookte rijst of gewokte noedels. Vervang de kippendijen door tofu voor een vegetarische variant.

  • Aantal Personen: 3
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen, halveer de mini mais door de lengte en snijd de paksoi.
2. Meng de gesneden kippendijen met de mini mais, paksoi en doperwten.
3. Meng het zout met de Binding DS en kruid hier de kippendijen en groente mee.
4. Meng de Kumar’s Green Curry paste met de kokosmelk en meng met de kippendijen en groente.
5. Vouw de vacuumkookzak open, vul met aangemaakte kippendijen en vacumeer.
6. Gaar de Green Curry Kippendijen op 85 graden Celsius gedurende 45 – 60 minuten.

Ingrediënten

– 1kg Kippendij z/b/z/v
– 250g Mini Mais
– 200g Paksoi
– 100g Doperwten
– 250g Kumar’s Specerijenpasta Green Curry 500 g Pot (Artikelnr. 1088426)
– 250g Kokosmelk
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 12g zout
– 1 Vacuumkookzak