Kumar's Red Curry Kippendijen (sous-vide)

Variatie tip: vervang de kip door gamba's.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendijen en meng met de paprika en sugar snaps.
2. Meng het zout met de Binding DS en kruid hier de kippendijen en groente mee.
3. Meng de Kumar’s Red Curry paste met de kokosmelk en meng met de kippendijen en groente.
4. Vouw de vacuumkookzak open, vul met aangemaakte kippendijen en vacumeer.
5. Gaar de Red Curry Kippendijen op 85 graden Celsius gedurende 45 – 60 minuten.

Ingrediënten

– 1kg kippendijen
– 250g Paprika rood (grof gesneden)
– 250g Sugar snaps
– 250g Kokosmelk
– 12g zout
– 250g Kumar’s Specerijenpasta Red Curry 500 g Pot (Artikelnr. 1088526)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1 Vacuumkookzak