Kumar's Rendang (sous-vide)

Serveer de Traditionele Kumar's Rendang met gekookte rijst en Verstegen Kroepoek (Artikelnr. 128174)

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de riblappen in blokjes van 2 tot 3 centimeter en meng hier de uien door.
2. Meng de Binding DS met het zout en de Sous Videmix Bruin en kruid de riblappen hiermee.
3. Meng de Kumar’s Specerijenpasta Rendang met de kokosmelk en meng dit met de gekruide riblappen.
4. Vouw de vacuumkookzak open, vul met de Rendang en vacumeer.
5. Gaar de Rendang op 85 graden Celsius gedurende 3,5 – 4 uur.

Ingrediënten

– 1kg Runder riblappen
– 300g ui ringen (dik gesneden)
– 250g Kumar’s Specerijenpasta Rendang 500 g Pot (Artikelnr. 1088626)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 10g Verstegen Sous Videmix Bruin Vero 600 g pot (Artikelnr. 317674)
– 250g Kokosmelk
– 12g zout
– 1 Vacuumkookzak