Kumar's zoete aardappel curry

Deze vegetarische curry is heerlijk met rijst of noedels, als hoofdgerecht of als component in een rijsttafel.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes van 2 bij 2 cm.
2. Meng het zout, Komijnzaad en de Binding ds. Kruid hier de gesneden zoete aardappels en doperwten mee en doe in de vacuumkookzak.
3. Meng de Kumar’s Curry Sauce Korma met de kokosmelk en voeg dit toe aan de vacuumkookzak.
4. Trek de vacuumkookzak vacuüm en gaar in de steamer op 85 graden Celsius gedurende 45 minuten.

Ingrediënten

– 1kg Zoete aardappel (heel)
– 200g Doperwten
– 3g Verstegen Pure Komijnzaad heel 400 g pot (Artikelnr. 081674)
– 600g Kumar’s Curry sauce korma 875 ml fles (Artikelnr. 1025526)
– 175g Kokosmelk
– 6g zout
– 15g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1 Vacuumkookzak