Lamsrack uit de oven

Lamsrack uit de oven. Serveer het in een ovenschaal en steek de twee stukken lamsrack met de botten in elkaar bovenop de groenten voor het leukste beeld.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Smelt de boter.

2. Voeg het paneermeel en Frans Mediterrane kruiden aan de boter toe, meng kort door en laat opstijven in de koeling.

3. Maak de lamsrack schoon en verdeel in twee gelijke stukken.

4. Modelleer de kruidenkorst op het vlees en druk goed aan.

5. Schil de zoete aardappel en snijd in stukken.

6. Snijd de champignons grof.

7. Maak de sjalot schoon en snijd in tweeën.

8. Meng de groenten met de World Grill – Basic Seasalt & Lampong Pepper en plaats in een ovenschaal.

9. Steek de twee stukken lamsrack met de botten in elkaar en plaats op de groente.

10. Snijd de tak rozemarijn in stukjes en verdeel over de schaal.

Ingrediënten

– 20 g World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden grof met zout pure (artnr 1194283)
– 30 g World Grill – Basic Seasalt& Lampong Pepper (artnr 350802)
– 50 g boter
– 30 g paneermeel
– 800 g lamsrack
– 150 g zoete aardappels
– 100 g champignons (assorti)
– 100 g sjalot
– 1 st rozemarijn (takje)