Lamsschenkel Sous-Vide

Serveer de lamsschenkels met in de oven gebakken aardappelpartjes en gegrilde groenten.

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Kruid de lamsschenkels met de Specerijenmix voor Lam Pure en het zout.
2. Vouw de randen van de vacuumkookzakken om.

3. Doe de gekruide lamsschenkels in de vacuum kookzakken
4. Voeg Roomboter naar smaak toe.
5. Vouw de rand van de vacuumkookzak weer terug en vacumeer de lamsschenkels.
6. Gaar de lamsschenkels sous-vide op 84 graden Celsius gedurende 4 uur.
7. Koel de lamsschenkels zo snel mogelijk terug.

Ingrediënten

– 1kg Lamsschenkel
– 5g Verstegen Specerijenmix voor lam Pure 200 g Jar (Artikelnr. 044981) GESANEERD
– 7g Keukenzout
– Roomboter
– 1 Vacuumkookzak