Loaded Kabeljauw Indian Style

Kook voor een complete maaltijd rijst of noodles bij de Loaded Kabeljauw Indian Style.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Meng de wortel, witte kool en taugé, snijd de kabeljauw in dikke plakken. Bestrooi de kabeljauw met de Spicemix del Mondo Medina.
2. Beleg de bodem met de groentemix en plaats hierop om en om de kabeljauw, courgette, rode ui en Loaded Topping.
3. Snijd de shi-i-take in plakjes en garneer het gerecht hiermee.

Ingrediënten

– 100g Kabeljauw (filet)
– 50g Courgette (gesneden plakken)
– 50 Rode ui (gesneden)
– 30g Wortel (julienne gesneden)
– 30g Witte kool (gesneden)
– 30g Taugé
– 2 Shi-i-take
– 60g Verstegen Loaded topping indian coconut curry 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1121003)
– Verstegen Pure Spicemix del mondo Medina 700 g pot – Verstegen – 08712200582607
– 1 Alu ovenschaaltje