Loaded Portobello Korean

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Kook de mini maïs. Snijd de lente-ui in lange stukken. Bestrooi de portobello met 3 gram Spicemix del Mondo Takoyaki.
2. Meng het kalfsgehakt met de Budget Binding Vero en 2 gram Spicemix del Mondo Takoyaki.
3. Verdeel het gehakt en de groente over de portobello en nappeer met de Loaded Topping Korean.

Ingrediënten

– 2 Portobello champignon
– 100g Kalfsgehakt
– 3g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– 10 Broccoli roosjes (geblancheerd)
– 6 Mini Mais
– 25g Lente-ui / Bosui
– 5g Verstegen Pure Spicemix del Mondo Takoyaki 400 g Jar (Artikelnr. 513681)
– 100g Verstegen Loaded topping korean 1 l beker – Verstegen – (Artikelnr. 1120903)