Lomo saltado

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Was de Roseval aardappels en snijd in parten.
2. Strooi de Kruidenmix Peru over de aardappels en maak aan met de zonnebloemolie.
3. Bak de aardappels in een voorverwarmde oven op 190 graden voor 25-30 minuten.
4. Snijd de tomaat in grove stukken, meng met de Spice Oil – Cumin Oregano. Fruit de rode ui aan en voeg de gemarineerde tomaat toe. Blus af met de jus d’orange en stoof gaar.
5. Meng de biefstuk reepjes met de Spice Oil – Roasted Garlic Huacatay en bak kort op hoog vuur.

Ingrediënten

– 1000g Biefstuk reepjes
– 150g Rode ui (gesneden)
– 150g Tomaat
– 100ml Jus d’orange
– 2000g Roseval aardappelen
– 10g Verstegen Spiceoil Cumin Oregano Pure 870 ML fles (Artikelnr. 463210)
– 60g Verstegen Spice Oil – Roasted Garlic Huacatay 870 ML (Artikelnr. 492910)
– 30g Verstegen Peru Kruidenmix 650 g (Artikelnr. 589574)
– 20ml Zonnebloemolie