Mexicaanse kipspies

De culturen van Mexico vind je terug in de Latijnse-Amerikaanse BBQ- inspiratie van dit jaar. De Mexicaanse kip spies is gemarineerd in een heerlijke World Grill – Mexican Madness. Daarnaast is de kip spies bestrooid in de Spicemix del Mondo - Chimichurri die je naar Zuid-Amerika brengt. De connoisseur Salsa Cajun sauce past hier heel goed bij.

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

  1. Rijg een kipfilet met vel aan 2 parallel geplaatste Bamboosticks gunshaped.
  2. Smeer de buitenzijde in met de World Grill – Mexican Madness.
  3. Bestrooi licht met de Spicemix del Mondo – Chimichurri.
  4. Bak de Mexicaanse kipspies tot de kern 72 graden Celsius is.

Saus-combinatietip:
De Mexicaanse kipspies is erg lekker met Connoisseur Salsa Cajun

Ingrediënten

– 1 kipfilet met vel
– 80 g World Grill – Mexican Madness
Spicemix del Mondo – Chimichurri

Benodigdheden

Bamboosticks gunshaped