Mosterd-kerrie soep. Voeg naar eigen inzien een hoeveelheid Binding DS toe, en kook de mosterd-kerrie soep tot de gewenste binding.
1. Snipper de Sjalot.
2. Bak de spekreepjes uit en voeg de sjalot en de gemalen kerrie toe.
3. Bak kort mee en voeg de mosterd grof en fijn toe.
4. Bak het mosterdzaad kort mee en blus af met het water.
5. Breng aan de kook en voeg de Frans Mediterrane kruiden en kookroom toe.
6. Breng opnieuw aan de kook.
7. Bind de kokende soep met de Binding DS, maak deze hiervoor eerst aan met 10 g zonnebloemolie en voeg rustig toe aan de kokende soep tot gewenste binding.
– 50 g Mosterdzaad heel (artnr 1192683)
– 5 g Kerrie gemalen (artnr 1201466)
– 5 g Binding DS pure (artnr 371278)
– 7 g World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden grof met zout pure (artnr 1194283)
– 25 g mosterd grof
– 75 g sjalot
– 800 g water
– 200 g kookroom
– 125 g spekreepjes