Mosterd-kerrie soep

Voeg naar eigen inzien een hoeveelheid Binding DS toe, en kook de mosterd-kerrie soep tot de gewenste binding.

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snipper de Sjalot.
2. Bak de spekreepjes uit en voeg de sjalot en kerriepoeder toe.
3. Bak kort mee en voeg de mosterd grof en fijn toe.
4. Bak de mosterd kort mee en blus af met het water.
5. Breng aan de kook en voeg de World Spice Blend – Mediterranean en kookroom toe.
6. Breng opnieuw aan de kook.
7. Bind de kokende soep met de Binding DS, maak deze hiervoor eerst aan met water en voeg rustig toe aan de kokende soep tot gewenste binding.

Ingrediënten

50 g Mosterd Ardenner (art. nr. 442401)
– 5 g Kerriepoeder (art. nr. 020074)
– 5 g Binding DS (art. nr. 371274)
– 7 g World Spice Blend – Mediterranean (art. nr. 026401)
– 25 g Mosterd grof
– 75 g Sjalot
– 800 g Water
– 200 g Kookroom
– 125 g Spekreepjes