Oosterse wokschotel met kip

Gebruik ook eens de Kumar's Wokpaste - Sweet & Sour. Hiermee maak je een heerlijke Oosterse wokschotel, ook wel 'stir fry' boordevol groenten. Lekker met een knapperige pappadum.

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

  1. Frituur de pappadum en vorm in een kom.
  2. Snijd de kip in blokjes en de groenten in grove stukken.
  3. Kook de noedels en houd warm.
  4. Bak de kip aan en voeg de ui en knoflook toe.
  5. Voeg de bimi en paprika toe en bak mee tot beetgaar.
  6. Breng op smaak met de Kumar’s Wokpaste – Sweet & Sour.
  7. Serveer de noedels en de roergebakken kip met groenten in de pappadum.
  8. Garneer met taugé.

Ingrediënten

– 200 g kippendijfilet
– 2 bimi stronkjes
– 1/2 rode paprika
– 1/4 rode ui
– 1 teen knoflook
– taugé
– 80 g noedels
– 1 pappadum
Kumar’s Wokpaste – Sweet & Sour