Ossobucco van kalfsvlees

Serveer de kalfs ossobucco op een mooie pasta of risotto.

  • Aantal Personen: 5
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Meng de Kruidenmix Italiaans met de Binding ds.
2. Kruid de kalfs ossobucco met de kruidenmix.
3. Vouw de rand van de vacuumkookzak om en doe de gekruide kalfs ossobucco in de vacuumkookzak met de Italiaanse kruiden en Tomatensaus en vacumeer deze.
4. Gaar de kalfs ossobucco sous-vide op 75 graden Celsius gedurende 12 uur.
5. Koel de kalfs ossobucco zo snel mogelijk terug.
6. Warm de kalfs ossobucco op in de saus en maak er een pasta of risotto bij.

Ingrediënten

– 5 Kalfs ossobuco
– 25g Verstegen Pure Kruidenmix voor Biologisch Italiaans 300Gr Jar (Artikelnr. 601981)
– 500g Verstegen Pure Italiaanse kruiden en tomatensaus 2700 g emmer (Artikelnr. 116702)
– 20g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 1 Vacuumkookzak