1. Verdeel de zonnebloemolie over de lamsschenkels en rub deze in met de Curry Madras kruiden. Meng voor de kokossaus, de bouillon en kokosmelk. Zet de schenkels aan in olie en blus af met de kokossaus. Plaats alles in een ovenschaal en dek af met aluminiumfolie en gaar voor 2,5 uur in een voorverwarmde oven van 150ºC.
2. Snijd alle groente in gewenste vorm zodat deze gelijktijdig klaar zijn.
3. Verwijder de folie na 2,5 uur, voeg alle gesneden groente toe en bak verder voor een half uur onafgedekt.
– 1500 g lamsschenkel
– 15 g World Spice Blend – Curry Madras kruiden fijn zonder zout (artnr 1164866)
– 200 g knolselderij
– 200 g winterpeen
– 200 g rode ui
– 200 g pompoen (fles)
– 250 g champignons (kastanje)
– 250 ml bouillon (kalfs)
– 250 ml kokosmelk
– 50 ml zonnebloemolie