Oven Gebraden Lamsschenkel

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Verdeel de zonnebloemolie over de lamsschenkels en rub deze in met de World Spice Blend Pro Curry Madras. Meng voor de kokossaus de bouillon en kokosmelk. Zet de schenkels aan in olie en blus af met de kokossaus. Plaats alles in een ovenschaal en dek af met aluminiumfolie en gaar voor 2,5 uur in een voorverwarmde oven van 150 graden.
2. Snijd alle groente in gewenste vorm zodat deze gelijktijdig klaar zijn.
3. Verwijder de folie na 2,5 uur, voeg alle gesneden groente toe en bak verder voor een half uur onafgedekt.

Ingrediënten

– 1500g Lamsschenkel
– 15g Verstegen Curry madras without added salt 165 g strooibus – Verstegen World Spice Blend Pro (Artikelnr. 1164866)
– 200g Knolselderij
– 200g Winterpeen
– 200g Rode ui
– 200g Pompoen (fles)
– 250g Champignons (kastanje)
– 250ml Bouillon (kalfs)
– 250ml Kokosmelk
– 50ml Zonnebloemolie