Pasta | Gamba's in Nantuasaus

Presenteer de pasta in een grote schaal in de toonbank.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.

2. Blancheer de sugar snaps beetgaar.
3. Snijd de paprika in julienne, de tomaten in blokjes, de rode ui en prei in halve ringen.
4. Marineer de de gamba’s met World Grill – Spanish Harbour
5. Bak de rode ui, paprika en prei 2 minuten op hoog vuur, voeg de gamba’s toe en bak deze gaar.
6. Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze kort mee.
7. Voeg de Verstegen Nantuasaus toe en verwarm de saus tot tegen het kookpunt.
8. Meng de gekookte pasta met de gamba’s in Nantuasaus.

Ingrediënten

– 500g Pasta (naar keuze)
– 250g Sugar snaps
– 2 Paprika (geel)
– 1 Rode ui
– 1 prei
– 500g Gamba’s (schoongemaakt 16/20)
– 50g Verstegen World Grill – Spanish Harbour 2,5 LT (Artikelnr. 434002)
– 500ml Verstegen Nantuasaus 3000 ml doos – Verstegen Classic (Artikelnr. 428105)
– 3 Tomaat
– 10g Bieslook