Serveer de Pastinaak quiche met een crème van yoghurt, World Spice Blend - Speculaaskruiden en sinaasappel zeste.
1. Schil de pastinaak, rasp grof en meng met het sap van de sinaasappel. Snijd de peterselie fijn.
2. Klop de eieren los met de Griekse yoghurt en de Speculaas kruiden. Meng hier de pastinaak, gesneden peterselie en de helft van de geraspte kaas door.
3. Vet een bakblik van 24 cm doorsnee in en bekleed met het bladerdeeg. Vul de vorm met het pastinaakmengsel, bestrooi met de amandelstift en de rest van de kaas.
4. Bak de Pastinaak Quiche in een voorverwarmde oven van 180ºC voor 20-25 minuten.
– 700 g pastinaak (heel)
– 1 sinaasappel
– 125 g yoghurt (Grieks)
– 2 eieren
– 125 g geraspte kaas jong
– 5 g peterselie (plat)
– 5 g amandelen
– 150 g bladerdeeg
– 5 g World Spice Blend – Speculaas kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1166466)