Pastinaak Quiche

Serveer de Pastinaak Quiche met een crème van yoghurt, World Spice Blend Pro Speculaaskruiden en sinaasappel zeste.

  • Aantal Personen: 1
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Schil de pastinaak, rasp grof en meng met het sap van de sinaasappel. Snijd de peterselie fijn.

2. Klop de eieren los met de Griekse yoghurt en de World Spice Blend Pro – Speculaaskruiden. Meng hier de pastinaak, gesneden peterselie en de helft van de geraspte kaas door.

3. Vet een bakblik van 24 cm doorsnee in en bekleed met het bladerdeeg. Vul de vorm met het pastinaakmengsel, bestrooi met de amandelstift en de rest van de kaas.

4. Bak de Pastinaak Quiche in een voorverwarmde oven van 180 graden voor 20-25 minuten.

Ingrediënten

– 700 g Pastinaak (heel)
– 1 Sinaasappel
– 125 g Yoghurt (Grieks)
– 2 Eieren
– 125 g Geraspte kaas jong
– 5 g Peterselie (plat)
– 5 g Amandelen
– 150 g Bladerdeeg
– 5 g World Spice Blend Pro – Speculaaskruiden