Porchetta

Wrijf de buikspek in met de Taste Extension Sinaasappel & Venkel met de WSB Mediterranean, en pak uit met dit stuk vlees op een eenvoudige manier.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak diagonale inkepingen in het zwoerd en bestrooi met het zeezout.
2. Meng de Taste Extension – Sinaasappel & Venkel met de World Spice Blend – Mediterranean en wrijf hier de binnenkant van de varkensbuik mee in.
3. Plet de knoflook, pluk de salie en verdeel over de varkensbuik.
4. Bind de varkensbuik op (let op dat het zwoerd alleen aan de buitenkant zit).

Ingrediënten

– 10 g Taste Extension – Venkel & Sinaasappel (art, nr  1004501)
– 20 g World Spice Blend – Mediterranean (art. nr. 026401)
– 1 kg Varkensbuik
– 10 g Verse salie
– 10 g Knoflook
– 5 g Zeezout
– Rolladetouw