Pulled pork burger

Met de Kumar's Curry Paste for Babi Ketjap geef je een heerlijke, volle en zoete smaak aan een gerecht. In de traditionele keuken wordt deze gecombineerd met geroosterd spek, maar is net zo lekker in een vegetarisch gerecht met gebakken groenten. Maak bijvoorbeeld eens een vegetarische variant van dit broodje met pulled jackfruit.

  • Aantal Personen: 20
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

  1. Verdeel de helft van Kumar’s Curry Paste for Babi Ketjap over de procureur en gaar deze sous-vide gedurende 12 uur op 72°C. Alternatief in de oven gedurende 8 uur op 80°C.
  2. Laat het vlees afkoelen en pluk het uit elkaar tot pulled pork.
  3. Meng de andere helft van Kumar’s Curry Paste for Babi Ketjap met tomatenketchup. Meng dit met de ‘pulled pork’. Serveer dit warm.
  4. Snijd de witte kool zeer fijn en marineer met olie, azijn en Komijnzaad (gemalen).
  5. Snijd de tomaten en ui fijn.
  6. Verdeel alle ingrediënten over de broodjes en serveer naar eigen keuze.

Ingrediënten

– 2 kg procureur
– 20 burger broodjes
– 200 g Kumar’s Curry Paste for Babi Ketjap
– 50 g tomatenketchup
– 1/2 witte kool
– 2 rode uien
– 3 tomaten
Komijnzaad (gemalen)
– olijfolie, azijn
– verse kruiden, naar smaak ter garnering