Dit is een heerlijke variatie op de 'gewone' pulled pork. Een pita broodje gevuld met pulled wild zwijn, met daarnaast een frisse salade van wortel, kool, komkommer en een yoghurtdressing.
1. Meng het zout met de Chermoula kruiden en marineer hier de procureur mee.
2. Laat de procureur 24 uur marineren in de koeling.
3. Gaar 7-8 uur op 80-85 ºC op de BBQ of oven.
4. Meng de yoghurt met Ras el Hanout kruiden.
5. Maak de salade maken met de wortel, komkommer en kool en meng dit met het yoghurtmengsel.
6. Bak de pita af en pluk het vlees.
7. Verdeel de ingrediënten over het pitabroodje.
– 10 pitabroodjes
– 1 kg wild zwijn nek
– 100 g kool
– 100 g wortel
– 100 g komkommer
– 100 g Turkse yoghurt
– 10 g zout
– 10 g World Spice Blend – Ras el Hanout kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1165966)
– 30 g World Spice Blend – Chermoula kruiden fijn zonder zout pure (artnr 1164466)