Quesedilla italiana

Serveer de quesedilla's met pesto.

  • Aantal Personen: 6
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en plet de knoflook.
2. Pliceer de tomaten en verwijder het zaad. Snijd alle groente in brunoise.
3. Fruit de ui en knoflook, voeg de overige groente toe en bak kort mee. Breng op smaak met de Spicemix del mondo – La Spezia
4. Bestrijk de helft van een wrap met 2 eetlepels Italiaanse kruiden en tomatensaus en verdeel hier de groente over.
5. Pluk de mozzarella en verdeel over de groente.
6. Vouw de onbesmeerde kant over de belegde kant en druk licht aan.
7. Bak voor 5 minuten in een hete oven en snijd in punten

Ingrediënten

– 1 Uien
– 2 Knoflook tenen
– 1 Courgette (groen)
– 1 Paprika (rood)
– 2 Tomaat
– 100g Champignons (kastanje)
– 1 Mozzarella
– 5g Verstegen Spicemix del Mondo – La Spezia 300 g (Artikelnr. 582774)
– 12el Verstegen Pure Italiaanse kruiden en tomatensaus 2700 g emmer (Artikelnr. 116702)
– 6 Verstegen Wraps 1240 g doos (Artikelnr. 475002)