Ratatouille met roodbaars

De roodbaars is na het grillen bestrooid met de World Spice Blend - Frans Mediterrane kruiden. Deze mix bevat onder andere rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de courgette en paprika in carré.

2. Halveer de cherrytomaten, snijd de ui in 1/4 ringen en snijd de knoflook fijn.

3. Meng met olijfolie.

4. Bestrooi met Frans Mediterrane kruiden.

5. Verspreid op een plaat en gaar op een plaat in de oven (180 graden – 20 à 25 min).

6. Grill de roodbaars en bestrooi met de Chimichurri kruiden.

7. Plaats alles op een bord.

Ingrediënten

– 1/2 gele courgette
– 1/2 groene courgette
– 1/2 gele paprika
– 10 cherrytomaten
– 1 rode ui
– 2 tenen knoflook
– 4 roodbaars filets
– olijfolie
World Spice Blend – Frans Mediterrane kruiden grof met zout pure (artnr 1194283)
World Spice Blend – Chimichurri kruiden grof met zout pure (artnr 1190701)