Wat een bijzonder recept! Heb jij wel eens ijs gemaakt van rode curry pasta? Probeer het eens, dit recept is daarvoor heel eenvoudig. Een lekker nagerecht waarin je Kumar's combineert met warme specerijen als steranijs en kaneel. Kumar's leent zich dus niet alleen voor warme gerechten, je kunt er ook prima koude gerechten mee op smaak brengen.
1. Meng het ijs met Kumar’s Curry Paste for Red Curry.
2. Snijd de ananas in plakken van circa ½ cm dikte en gril aan beide zijden.
3. Breng voor de saus de Steranijs, Kaneel en Peper bessen roze met kokosmelk en mangopuree aan de kook.
4. Rooster de pistaches en plet ze.
5. Serveer de ananas en warme saus met het ijs en garneer met kruisbessen, blauwe bessen en verse munt.
– verse ananas
– 1 l ijs-mengsel (basis)
– 40 g Kumar’s Curry Paste for Red Curry
– 200 g kokosmelk
– 100 g mangopuree
– 2 stuks Steranijs heel pure (artnr 809583)
– 2 stokjes Kaneel ceylon heel pure (artnr 077278)
– 3 g Peper bessen roze heel pure (artnr 094983)
– 30 g pistachenoten
– kruisbessen
– blauwe bessen
– verse munt