Rode curry ijs

Wat een bijzonder recept! Heb jij wel eens ijs gemaakt van rode curry pasta? Probeer het eens, dit recept is daarvoor heel eenvoudig. Een lekker nagerecht waarin je Kumar's combineert met warme specerijen als steranijs en kaneel. Kumar's leent zich dus niet alleen voor warme gerechten, je kunt er ook prima koude gerechten mee op smaak brengen.

  • Aantal Personen: 8
  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

  1. Meng het ijs met Kumar’s Curry Paste for Red Curry.
  2. Snijd de ananas in plakken van circa 1/2 cm dikte en gril aan beide zijden.
  3. Breng voor de saus de Steranijs, Kaneel en Roze Peperbessen met kokosmelk en mangopuree aan de kook.
  4. Rooster de pistaches en plet ze.
  5. Serveer de ananas en warme saus met het ijs en garneer met kruisbessen, blauwe bessen en verse munt.

Ingrediënten

– verse ananas
– 1 L jjs-mengsel (basis)
– 40 g Kumar’s Curry Paste for Red Curry
– 200 g kokosmelk
– 100 g mangopuree
– 2 stuks Steranijs
– 2 stokjes Kaneel (heel)
– 3 g Roze Peperbessen
– 30 g pistachenoten
– kruisbessen
– blauwe bessen
– verse munt