Romige Vis Tandoori

Deze Romige Vis Tandoori is heerlijk met naanbrood en komkommer raita.

  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Vis

Bereidingswijze

1. Snijd de kabeljauw en tilapia filet in stukjes van 40 gram en de tomaten in blokjes.
2. Bak de tomaat, paprika en prei 3 minuten op middel hoog vuur in de zonnebloemolie.
3. Voeg de World Grill – Indian Tandoori toe en bak nog 2 minuten.
4. Snijd de koriander grof en voeg toe samen met de kokosmelk. Roer alles goed door.
5. Voeg de gesneden vis toe, stoof dit zachtjes gaar onder een deksel.
6. Snijd de bosui in schuine ringen.
7. Garneer de Romige Vis Tandoori af met bosui en taugé.

Ingrediënten

– 300g Kabeljauw (filet)
– 300g Tilapia filet
– 4 Tomaat
– 100g Paprika rood (grof gesneden)
– 200g Prei gesneden
– 50g Lente-ui / Bosui
– 50g Taugé
– 10 Koriander stelen
– 90 Verstegen World Grill Indian tandoori 2,5 l can – Verstegen Pure (Artikelnr. 1112102)
– 400ml kokosmelk
– 20ml Zonnebloemolie