Runderstoofschotel oud hollands

De Runderstoofschotel oud hollands is heerlijk in combinatie met aardappelpuree en rode kool.

  • Aantal Personen: 10
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak een mengsel van Mix voor Rundvlees (met zout) en Binding DS.
2. Meng het kruidenmengsel met het rundvlees en meng goed door.
3. Voeg de Wildpepersaus Gourmet en Jus (kant-en-klaar) toe en meng opnieuw goed door.
4. Verpakken in vacuum kookzakken op het gewenste gewicht.
5. Garen in een kookketel of combisteamer op 100% stoom, temperatuur van 82°C gedurende 3,5 uur.
6. Direct terugkoelen en koel opslaan.

Ingrediënten

– 1kg Runder riblappen
– 15g Verstegen Specerijenmix voor Rundvlees met Zout 875 g bus (Artikelnr. 056774)
– 30g Verstegen binding ds 475 g pot (Artikelnr. 371274)
– 200g Verstegen wildpepersaus gourmet 2500 g kan (Artikelnr. 130302)
– 800g Verstegen Jus Kant & Klaar 2500 g can (Artikelnr. 412102)