Satéburger

Eet de hamburger bij een stamppot Chinese kool, of maak er een Oosters broodje hamburger van.

  • Aantal Personen: 8
  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Maak het rundergehakt aan met de Specerijenmix voor Saté, Binding Vero, Satésaus en de Uiensnippers gebakken.
2. Vorm hier hamburgers van op 125 gram.
3. Mix de Batter & Shake en bestrijk hier de zijkant van de burgers mee.
4. Haal de gebatterde zijkant door de Schnitzelmix voor Saté.

Ingrediënten

– 1000g Rundergehakt
– 20g Verstegen Specerijenmix voor saté met zout 2000 g beker (Artikelnr. 056803)
– 50g Verstegen Uiensnippers Gebakken 1500 g emmer (Artikelnr. 103101)
– 20g Verstegen Budget Binding Vero 10x 1 kg (Artikelnr. 581710)
– Verstegen Batter & Shake 80 g hoesje (Artikelnr. 735701)
– Verstegen Schnitzelmix sate 3 kg emmer (Artikelnr. 1038203))
– 150g Satesaus K&K Classic emmer 3 kg (Artikelnr. 1069503)