Sous-vide gegaard kalfsvlees

Kalfsvlees sous-vide bereid met Classic Mushroom sauce. Vul de vacuümkookzak met alle ingrediënten, vacumeer en gaar voor 120 minuten op 85 ºC.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de kalfsriblappen in repen van 2 cm.
2. Snijd de champignons in kwarten en de ui in blokjes.
3. Meng de World Spice Blend Arabic met de Binding DS en kruid hier de kalfsriblappen mee.
4. Voeg de groenten en Mushroom sauce toe en meng grondig.
5. Vul de vacuüm kookzak met de kalfsvlees in roomsaus.
6. Vacumeer en gaar voor 120 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
7. Koel snel terug.

Ingrediënten

– 500 g Mushroom sauce (art. nr. 304802)
– 15 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
– 20 g World Spice Blend Arabic (art. nr. 025801)
– 1 kg Kalfsriblappen
– 150 g Ui
– 150 g Champignons
– 1 st Vacuum kookzak