Sous-vide gegaarde aardappel-paddenstoelensoep

Serveer de soep als voorgerecht of als maaltijd met brood en garneer af met koriander.

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snijd de aardappel in dobbelstenen van 1 cm en spoel af met koud water.
2. Snijd de paddenstoelen grof.
3. Meng de Mushroom Cream Sauce met het water, de kookroom en de World Spice Blend Mediterranean.
4. Plaats alle ingrediënten in de vacuüm kookzak
5. Vacumeer en gaar voor 40 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
6. Koel snel terug.

Ingrediënten

– 500 g Mushroom Cream Sauce (art. nr. 399701)|
– 10 g World Spice Blend Mediteranee (art. nr. 026401)
– 300 g Aardappel
– 200 g Paddenstoelenmix
– 100 g Kookroom
– 400 g Water
– 1 st  Vacuum kookzak