Sous-vide gegaarde burrito procureur

Serveer deze Burrito Procureur standaard met wraps voor een makkelijke maar overheerlijke maaltijd.

  • Categorieën: Vlees

Bereidingswijze

1. Snijd de procureur in blokjes van 2 cm.
2. Snijd de paprika en ui brunoise, laat de bonen en mais uitlekken.
3. Vermeng de World Spice Blend Latin America met de Binding DS en kruid hier de procureur mee.
4. Voeg de groenten en Chimichurri sauce toe en meng grondig.
5. Vul de vacuüm kookzak met de burrito procureur.
6.Vacumeer en gaar voor 90 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
7. Koel snel terug.

Ingrediënten

– 500 g Chimichurri sauce (art. nr. 374102)
– 15 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
– 25 g World Spice Blend Latin America (art. nr. 026301)
– 1 kg Procureur
– 100 g Bonen
– 100 g Mais
– 200 g Paprika
– 100 g Ui
– 1 st Vacuüm kookzak