Sous-vide gegaarde kip kecap

Kip kecap sous-vide bereid met de Kumar's Stir-fry Sauce Spicy Kecap: de ideale partner voor snelle bereidingen. Vul de vacuümkookzak met alle ingrediënten, vacumeer en gaar voor 60 minuten op 85 ºC

  • Categorieën: Kip & Gevogelte

Bereidingswijze

1. Snijd de kippendij in blokjes.
2. Verwijder de steeltjes van de shi-i-take en snijd in kwarten.
3. Snijd de wortel brunoise en laat de zilveruitjes uitlekken.
4. Meng de Binding DS met de Sous-vide mix Bruin en kruid hier de kippendij blokjes mee.
5. Voeg de groenten en Kumars Stir-fry Sauce Spicy Kecap toe en meng grondig.
6. Vul de vacuüm kookzak met de Kip Kecap.
7. Vacumeer en gaar voor 60 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
8. Koel snel terug.

 

Ingrediënten

 -450 g Kumars Stir-fry Sauce Spicy Kecap (art. nr. 1028226)
– 5 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
– 10 g Sous-vide mix Bruin (art. nr. 317674)
– 1 kg Kippendijen
– 10 g Zilverui
– 100 g Shi-i-take
– 150 g Wortel
– 1 st Vacuüm kookzak