Sous-vide gegaarde ratatouille

De sous-vide gegaarde ratatouille is heerlijk als hoofdgerecht met witte rijst, of als bijgerecht met stokbrood.

  • Categorieën: Vegetarisch

Bereidingswijze

1. Snijd alle groenten in een vorm zodat deze dezelfde bereidingstijd nodig hebben, laat de Cherry tomaten heel.
2. Vermeng de Procencaalse kruiden met de Binding DS en kruid hier de groenten mee.
3. Voeg de Italian Herb & Tomato sauce toe en meng grondig.
4. Vul de vacuüm kookzak met de ratatouille.
5. Vacumeer en gaar voor 30 minuten op 85 graden in de steamer of warmwaterbad.
6. Koel snel terug.

Ingrediënten

 – 500 g Italian Herb & Tomato sauce (art. nr. 116702)
– 10 g Binding DS Pure (art. nr. 371274)
– 5 g Provencaalse kruiden (art. nr. 029774)
– 400 g  Courgette
– 150 g Paprika
– 150 g Rode Ui
– 150 g Champignons
– 150 g Cherry tomaten
– 1 st Vacuum kookzak