Tikka drumsticks bereid met de Classic Tikka sauce in sous-vide portiezak. Meng alle ingrediënten en vul de vacuümkookzak. Gaar vervolgens 100 minuten op 85 ºC.
1. Maak de sperziebonen schoon, plet de knoflook, snijd de ui in halve ringen en de kastanjechampignons in kwarten.
2. Vermeng de gemalen kerrie met de Binding DS en het zout, kruid hier de drumsticks mee.
3. Voeg de groenten en Tikka sauce toe en meng grondig.
4. Vul de vacuum kookzak met de tikka drumsticks.
5. Vacumeer en gaar voor 100 minuten op 85 ºC in de steamer of warmwaterbad.
6. Koel snel terug.
– 500 g Tikka Sauce
– 10 g Binding DS Pure (artnr 371278)
– 20 g Kerrie gemalen (artnr 020078)
– 1 kg drumsticks zonder vel
– 5 g zout
– 150 g ui
– 3 st knoflooktenen
– 200 g sperziebonen
– 200 g kastanje champignons
– 1 st vacuüm kookzak